Google+

Menú

Ensenyament Privat
UGT DENUNCIEM EN SOLITARI EL X CONVENI DE L'ENSENYAMENT PRIVAT DE CATALUNYA PDF Imprimeix Correu electrònic

DENUNCIEM EL X CONVENI

 

 

UGT denunciarem en solitari el X Conveni Autonòmic de l'Ensenyament Privat de Catalunya. Després d'un any de pròrroga, entenem que alguns aspectes de la negociació del conveni no poden esperar més temps. Properament anirem informant de les nostres propostes de cara a la negociació d'aspectes clau com ara el Premi de Fidelitat i les Taules Salarials del PAS.

 

BUTLLETÍ

 
ENSENYAMENT PRIVAT: 44 DIES DE LA PAGA DE 2012 PDF Imprimeix Correu electrònic

Què cobrarem a la nòmina d'aquest mes?

 

 

 
ENSENYAMENT PRIVAT: RETALLADA PAGA EXTRA 2014 ALS CENTRES PRIVATS CONCERTATS DE CATALUNYA PDF Imprimeix Correu electrònic

Com ja sabeu la retallada d'aquest 2014 afecta també a una part de la paga del Nadal. Com l'anterior vegada, Posem a la disposició dels delegats i afiliats de la UGT un aplicatiu per saber quina serà la quantitat que us retallen. Feu clic aquí per accedir a l'aplicatiu

 
JUBILACIÓ PER SUBSTITUCIÓ DE TREBALLADORS/ES ALS 64 ANYS. PDF Imprimeix Correu electrònic

Malgrat que aquesta modalitat de jubilació va desaparèixer a partir de l’1/01/2013, tenint en compte el nou redactat de l’article 8 del reial decret llei 5/2013 de 15/03 que modifica l’apartat 2de la disposició final dotzena de la llei 27/2011, podran acollir-se a aquesta modalitat aquells/es treballadors/es que estiguin en situació de jubilació parcial abans d’1/04/2013 o facin una jubilació parcial després d’aquesta data i fins al 31/12/2018,per estar inclosos en plans de jubilació per acords d’empresa o en convenis col·lectius de qualsevol àmbit, signats abans de l’1/04/2013 i registrats a l’INSS fins al 15/04/2013.

feu clic aquí per veure el Butlletí explicatiu

 
EL GOVERN OFEGA LA CONCERTADA Els nostres llocs de treball, en perill PDF Imprimeix Correu electrònic

Hi ha qui manipula dades per transmetre a l’opinió pública la sensació que s’està produint un trasvassament de recursos de l’ensenyament públic a la concertada, les dades que posem a la vostra disposició demostren que això no és així.

Butlletí 548

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 46
Avís Legal, FETE-UGT